53 diumenges

T de Teatre


Propera sessió el 20 novembre
  • Inici | 20:00
    Dura | 90 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 20 novembre

Cesc Gay fa la seva segona incursió teatral després de la magnífica acollida de públic i crítica d’Els veïns de dalt. En la seva versió catalana l’espectacle fou vist per vora de 90.000 espectadors i en la versió castellana (Los vecinos de arriba), per més de 150.000. L’obra també ha tingut un recorregut internacional i s’ha estrenat en nombroses ciutats del món: Buenos Aires, Bogotà, Lisboa, Santo Domingo, Ciutat de Mèxic i Santiago de Xile. Totes elles amb repartiment i producció local, exceptuant les versions argentina i mexicana, que han estat coproduïdes per Elefant. El nou espectacle du per títol 53 diumenges i és una comèdia sobre les relacions familiars protagonitzada per tres germans.

53 diumenges compta amb els actors Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca.

Sinopsi: Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que…

Des del 15 d'octubre de 2021 l'aforament de la sala és del 100% segons la normativa vigent i les entrades per aquest espectacle són numerades.
dissabte
20
novembre

20:00 | 90 min.

53 diumenges

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 69 entrades disponibles online