L'èxit de la temporada

El Terrat


Propera sessió el 13 novembre
  • Inici | 21:00
    Dura | 90 min.
  • Teatre Municipal de Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 13 novembre

 

‘L’Èxit de la Temporada’ és la comèdia que donarà el tret de sortida a aquest 2020 de celebració i compta amb un elenc de primera categoria format per diversos artistes fortament vinculats a EL TERRAT, com són Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez, Jordi Rios i Mònica Macfer.

L’espectacle, dirigit per Enric Cambray i Israel Solà, gira al voltant de la història de sis amics que triomfen com a còmics en programes de ràdio i televisió i decideixen unir-se per tirar endavant l’obra ‘Romeu i Julieta’, per tal de reivindicar-se com a intèrprets. Un incident fortuït fa que l’espectacle no es pugui arribar a estrenar mai i, vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat el muntatge que no van poder fer en el passat.

L’obra, a cavall entre la realitat i la ficció, és un cant a l’amistat que alhora reflexiona sobre el pas del temps, el triomf, la relació amb l’èxit i la fama, la satisfacció vital, les frustracions personals i l’ofici dels còmics a través de la figura d’uns artistes a qui hem vist créixer i amb qui hem crescut rient amb els seus personatges. En aquest sentit, l’espectacle no és un repàs a la història de la productora: es tracta d’una proposta de nova creació que pretén recollir l’esperit i el llenguatge propi d’aquesta companyia sobre una trama hilarant i plena de sensacions fortes.

 
L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l’aforament queda reduït a un 50% de la seva capacitat. Entrades NO numerades.
 

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE

divendres
13
novembre

21:00 | 90 min.

L'èxit de la temporada

Teatre Municipal | Teatre Municipal de Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 43 entrades disponibles online