Mozartland

La companyia del príncep Totilau


Propera sessió el 07 novembre
  • Inici | 12:00
    Dura | 60 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 07 novembre

Us atreviríeu a mirar pel forat del pany de l’habitació de jugar del petit Mozart? O, encara millor: no us agradaria entrar a l’habitació i jugar a fer teatre i canviar de dalt a baix els contes més famosos dels germans Grimm?

Doncs això és el que podreu fer a l’espectacle Mozartland!

Us convidem a pujar a l'escenari, a estirar-vos sobre les catifes de l'habitació de jugar de la família Mozart i a participar de la fantasia i trapelleries d’en Wolfgang. Tots junts, ajudarem a fugir el Hansel i la Grettel de la bruixa de la casa de llaminadures, donarem una bona lliçó al llop ferotge de la Caputxeta Vermella, protegirem la granota de la crueltat de la princesa, i riurem amb els músics de Bremen! Benvinguts a Mozartland!

“Mozartland” és un concert-espectacle que convida el públic a asseure’s a l’habitació de jugar del petit Mozart i la seva germana Nannerl, interpretats per dos nens de carn i ossos. Allà, amb la música en directe del compositor a càrrec d’un quartet de corda i flauta, tres actors escenifiquen amb màscares els contes populars que més van divertir al petit geni de Salzburg.

Amb el seu joc, els dos germans Mozart intentaran transformar en bellesa, veritat i bondat les històries dels contes i els seus protagonistes, de la mateixa manera que, anys més tard, ho feu Wolfgang amb la seva música.

L’espectacle s’adreça a infants d’entre 3 i 6 anys.

Des del 15 d'octubre de 2021 l'aforament de la sala és del 100% segons la normativa vigent i les entrades per aquest espectacle són numerades.
diumenge
07
novembre

12:00 | 60 min.

Mozartland

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 384 entrades disponibles online