El Pot Petit farà quatre concerts al Teatre Municipal per garantir l'aforament que marca la normativa

El Pot Petit farà quatre concerts al Teatre Municipal per garantir l'aforament que marca la normativa.

 

El consistori demana la col·laboració dels espectadors dels concerts de diumenge que puguin canviar les entrades per a les dues sessions extra de dissabte.

El grup El Pot Petit farà quatre concerts al Teatre Municipal per poder encabir el públic que va comprar les entrades per als dos concerts programats abans de la pandèmia –que es van haver de posposar fins al diumenge 18 d'octubre (a les 12h i a les 17h). Les dues noves sessions es faran el dissabte 17 d'octubre, a les 17h i a les 19h. D'aquesta manera, la Regidoria de Cultura i Patrimoni vol que tots els espectadors gaudeixin del concert amb totes les mesures de distància, garantint el compliment de l'aforament que marca la normativa sanitària.

Per tal de fer el repartiment dels espectadors entre els quatre concerts, l'Ajuntament demana la col·laboració dels qui tinguin disponibilitat per canviar la data de les seves entrades. El Teatre Municipal es posarà en contacte amb tots els espectadors al llarg d’aquest cap de setmana. Si una part dels espectadors de les dues sessions del diumenge no canvien les seves entrades al dissabte, la Regidoria de Cultura i Patrimoni es veurà obligada a fer un sorteig per accedir-hi i retornar els diners als espectadors que no puguin entrar. Per a qualsevol dubte, només han de trucar al telèfon de l'Auditori Municipal (935 751 289) durant aquest cap de setmana –dissabte, de 17 a 21h i diumenge, d'11 a 14h. Si un cop repartits els espectadors, sobren entrades per alguna de les sessions de dissabte, es posaran a la venda al llarg de la setmana vinent.

Notícia La Veu de Montcada.